WHAT

they said

Onze samenwerking voor het geboortekaartje is supervlot verlopen. Na één keer afspreken wist je duidelijk wat we wilden en heb je ons idee ook perfect in werkelijkheid omgezet. We zijn heel tevreden over je werk en onze dochter haar geboortekaartje. Ik ben zelf een eeuwige twijfelaar maar dankzij jou mooie ontwerp heb ik niet lang moeten twijfelen het was direct boenk erop! Je bent een topper! Dankjewel Pina.

Stephanie, Melvin en Oona

Voor mijn bedrijf in oprichting heb ik aan ByPina gevraagd om mijn logo te ontwerpen en alle drukwerken te realiseren (visitekaartjes, cadeaubonnen,...). Ze heeft top werk geleverd! Een zeer vlotte dame waarbij je steeds terecht kan indien vragen! Zeer vlotte samenwerking en dus zeker aan te raden!

Harmonie - Terre Sauvage

5 jaar huwelijk, dat vroeg om een feest. En een feest vroeg om een kaartje. Heel erg tevreden om dit via Pina te kunnen realiseren. Pina is heel erg creatief, voelt direct aan wat de mensen graag willen, neemt initiatief, is to the point en een vrouw van haar woord. Ik kan Pina enkel maar aanraden!

Céline en Laurens

Wat een aanrader! Pina ontwierp ons geboortekaartje en ze zat er meteen boenk op, ze voelde heel goed aan wat we wouden en niet wouden. Het was fantastisch om met haar samen te werken, zowel voor het geboortekaartje alsook hielp ze mee zoeken voor leuke afwerking van onze doopsuikers. Ze is heel flexibel en koppelt heel snel terug. We zijn heel fier om dit prachtig ontwerpje te delen!

Stefanie, Olivier, Alixe en Manon

Heel erg dankbaar voor de goeie zorgen voor het maken van ons geboortekaartje! Pina stelt je op je gemak, voelt goed aan wat je wel of eerder niet wilt en gaat samen met jou op zoek naar het kaartje die jij voor ogen had. Geeft ook veel tips, wat het kiezen veel makkelijker maakt. In de toekomst zullen wij haar zeker nog contacteren!

Shana, Adriaan en Babette

Met een ruw idee voor een gepersonaliseerd kaartje als jubileumscadeau nam ik contact op met Pina. Gezien ik niet wist wat ik precies wilde werkte Pina een leuk concept uit waar ik op slag verliefd op werd! Er zijn diverse keuzemogelijkheden waar je een goede uitleg en advies bij krijgt.
Snelle en supervriendelijke service. Hier een tevreden klant die zeker terug komt!

Elien en Kenny